0 kr

Stolta leverantörer till Nobelbanketten 2019

Nobelkonditorn Daniel Roos väljer hallon från Hallongården till desserten på Nobelbanketten.

 

Årets Nobeldessert är komponerad våra hallon av sorten Glen Ample som smakbärare. ”Hallongårdens hallon har precis den balans mellan syra och sötma som jag söker för att skapa den perfekta smakharmonin i en dessert”, säger Daniel Roos. Kvällen innan banketten skickade vi ett sms till Daniel och önskade lycka till. Svaret ”Era hallon är magiska!” är precis vad man vill höra om hallonen som ska serveras på en av de finaste middagar vi kan tänka oss.


På sommaren fick vi beställningen. Hallonen skulle ha den bästa smaken men inte vara för stora. Smaken vet vi att den är riktigt bra men stora hallon är lite av vårat signum. Nobels hallon specialplockades därför för att passa Daniels tanke med desserten. 3000 garneringshallon av mindre storlek plockade vi till middagen.


Hallon är ett vinnande bär, vilket även bevisats av Svenska Kocklandslaget som i överlägsen stil vann Kockolympiaden 2012 med en dessert baserad på Gourmethallon från Hallongården.


Vi är en av landets ledande odlare av hallon med över 45 ton hallon. Alla varsamt plockade för hand för direkt leverans till gårdsbutiken, restauranger och butiker, eller frysta för söt njutning även under vintern.

Gourmethallon från frysen ser ut som sommarens färska bär. Att våra hallon är en del av årets Nobel-meny är en glädjande bekräftelse på vår höga kvalitet.

  0
  Din kundvagn
  Din kundvagn är tomTillbaka till webbutik
   Calculate Shipping

   Hallongården använder cookies för att förbättra hemsidans funktionalitet för dig som användare. Är det okej?