0 kr

Gårdens mathantverk

I gårdens kök förädlar vi våra bär. Vi skapar prisbelönt mathantverk som hallonsaft, ett tiotal olika marmelader, hallonketchup och andra unika produkter.

 

Visst är en flaska vin eller blombukett alltid uppskattat att få i present, men en korg fylld med smakrika produkter som är förädlade hos oss på gården är svårslaget. Skäm bort dina nära och kära med läckerheter från oss – välj och vraka bland hyllorna efter dina önskemål så slår vi in i fina presenter. Passar bra både som gå-bort-present eller som en god julklapp!

 

Svårt att bestämma dig? Vi hjälper gärna till! Fråga personalen om råd eller välj någon av våra redan färdiginslagna presenter.

Vad är mathantverk?

Mathantverket skapar unika produkter med smak, kvalitet och identitet som industrin inte kan ta fram. Det är en varsam förädling av i huvudsak lokala råvaror, i liten skala och ofta knuten till gården. Detta ger hälsosamma produkter utan onödiga tillsatser, produkter som går att spåra till sitt ursprung.

 

Kännetecknet för mathantverk är att människans hand och kunnande är närvarande genom hela produktionskedjan. Mathantverk lyfter fram och vidareutvecklar traditionella produkter för konsumenter idag.

 

Vill ni hitta andra mathantverkare och mat gjord med kärlek? Kika in på Eldrimners vägvisare.

SM i mathantverk

Varje år anordnar Eldrimner SM i mathantverk. En tävling för mathantverk där närmre 500 produkter medverkar i olika klasser.

SM-gult till vår Krusbärssylt 2020
Stolt kan vi titulera vår Krusbärssylt svensk mästare. Juryns motivering lyder:

 

”Perfekt kombination av sötma och syrlighet och en påtaglig krusbärssmak som hänger kvar länge. En sylt som gör en glad!” 

  0
  Din kundvagn
  Din kundvagn är tomTillbaka till webbutik
   Calculate Shipping

   Hallongården använder cookies för att förbättra hemsidans funktionalitet för dig som användare. Är det okej?