Köpvillkor

Priser

Alla priser som anges är i svenska kronor och inkluderar svensk mervärdesskatt (12% på livsmedel).

Om Paysonfaktura

Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 25 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.
Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.
Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.
Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till Gothia Financial Group AB. 

Kort och internetbetalning via Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

 

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Information om ångerrätt

Enligt distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller inte företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagen vara. För att Du ska kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för frakten.


Returadressen är: Hallongården Trelleborg AB, Bodarpsvägen 144-0, 231 94 Trelleborg

Leverans

Handlar du för mer än 1 000 kr i webbutiken får du dina varor hemskickade fraktfritt. I övrigt är faktkostnaden 69 kr. Bokningar av ljusstöpningskurser är undantagna frakt. Frakt av presentkort kostar 10 kr.

Leverans sker med DHL Sverige AB enligt nedan. Vi packar och skickar din beställning inom 3 arbetsdagar. Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar, vi reserverar oss för eventuellt slutsålda varor.

DHL: Total leveranstid är normalt 2-5 arbetsdagar. Beställningen levereras till ditt närmaste Servicepoint ombud av DHL:s totalt 1300 ombud. Där utgår en avisering via e-post eller sms, det är alltså viktigt att använda en fungerande e-postadress.

För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 249 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

En godkänd beställning är bindande, vill Du ändra eller ta bort din beställning så skall Du så fort som möjligt höra av dig till oss via e-post eller telefon, hallon@hallongarden.com alt. 0706-423868

Reklamation

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en defekt vara så kontakta oss så fort som möjligt och beskriv vad felet är.

Säkerhet & Sekretess

Hallongården garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger. T.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

Order från utlandet

Vi kan tyvärr inte skicka utomlands. Endast svenska adresser godkänns.

Vi reserverar oss för skrivfel och tekniska fel på hemsidan.
Har du några frågor gällande dessa villkor är du välkommen att kontakta oss på hallon@hallongarden.com

  0
  Din kundvagn
  Din kundvagn är tomTillbaka till webbutik
   Calculate Shipping

   Hallongården använder cookies för att förbättra hemsidans funktionalitet för dig som användare. Är det okej?