0 kr

Köpvillkor

Priser

Alla priser som anges är i svenska kronor och inkluderar svensk mervärdesskatt.

Swishbetalning

Betalning sker via swish.  Du behöver vara ansluten till Swish för att kunna genomföra betalningen som då dras direkt från ditt bankkonto. Öppna swish-appen på din mobila enhet och godkänn betalningen via ditt mobila Bank-ID för att slutföra köpet. 

Information om ångerrätt

Enligt distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller inte företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagen vara. För att Du ska kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för frakten.


Returadressen är: Hallongården Trelleborg AB, Bodarpsvägen 144-0, 231 94 Trelleborg

Leverans

Ordinarie frakkostnad är 79kr. Bokningar av ljusstöpningskurser är undantagna frakt. Frakt av presentkort kostar 15 kr.

Leverans sker med DHL Sverige AB enligt nedan, med undantag för presentkort som skickas med post nord. Vi packar och skickar din beställning inom 5 arbetsdagar. Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar, vi reserverar oss för eventuellt slutsålda varor.

Beställningen levereras till ditt närmaste Servicepoint ombud av DHL:s totalt 1300 ombud. Där utgår en avisering via e-post eller sms, det är alltså viktigt att använda en fungerande e-postadress.

För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 150 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

En godkänd beställning är bindande, vill Du ändra eller ta bort din beställning så skall Du så fort som möjligt höra av dig till oss via e-post eller telefon, hallon@hallongarden.com alt. 0706-423868

Reklamation

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en defekt vara så kontakta oss så fort som möjligt och beskriv vad felet är.

Säkerhet & Sekretess

Hallongården garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger. T.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

Order från utlandet

Vi kan tyvärr inte skicka utomlands. Endast svenska adresser godkänns.

Vi reserverar oss för skrivfel och tekniska fel på hemsidan.
Har du några frågor gällande dessa villkor är du välkommen att kontakta oss på hallon@hallongarden.com

  0
  Din kundvagn
  Din kundvagn är tomTillbaka till webbutik
   Calculate Shipping

   Hallongården använder cookies för att förbättra hemsidans funktionalitet för dig som användare. Är det okej?