Självplockning på Hallongården

Hos oss kan ni självplocka både hallon, jordgubbar, björnbär, krusbär, svarta och röda vinbär. Vilka bär ni kan plocka kan variera från dag till dag beroende på säsong, tillgång, väder och efterfrågan.

Öppettider

Just nu är all självplockning stängd i väntan på årets första bär och blommor!

Precis som med allt som odlas är det väder och säsong som styr. Inget år är det andra likt så skördetiderna vi anger nedan är ungefärliga. 

JORDGUBBAR –  med start i början på juni skördar vi jordgubbar på gården. Vi har planterat våra jordgubbar i omgångar för att förlänga skörden.

 

HALLON –  hjärtat i vår verksamhet och odling. I slutet på juni börjar självplockningen av hallon och fortsätter till slutet på augusti. 

 

KRUSBÄR–  Slut för säsongen 2021.  vi odlar gröna krusbär. Säsongen på krusbär är kort, bara någon vecka, så håll utkik på våra sociala medier eller anmäl er till vårt nyhetsbrev längst ner på sidan. Förväntad skörd i början på juli. 

 

BJÖRNBÄR svarta, stora, söta. Runt mitten på juli börjar vi skörda björnbär. 

 

RÖDA & SVARTA VINBÄRäven denna säsongen är relativt kort. Från mitten på juli ungefär.

Självplockning även vid regn

Självplockning fungerar utmärk även vid regn. I stort sett alla våra bär odlas i tunnel vilket inte bara gör kvalitén bättre – det är även roligare att plocka i regn.

 

Tänk på att ta grova skor då regnet kan göra det blött (och lite lerigt på vissa ställen).

  0
  Din kundvagn
  Din kundvagn är tomTillbaka till webbutik
   Calculate Shipping

   Hallongården använder cookies för att förbättra hemsidans funktionalitet för dig som användare. Är det okej?