0 kr

Årets Hallonrätt 2011

”Jacobs hallon- & fläder dröm 2011″

Vit chokladyoghurt
8 dl grekisk yoghurt
1 dl flytande honung
Riveet skal från 1 citron
150 g vit choklad, riven


Blanda alla ingredienserna och kyl 2 timmar.


Flädercurd

6 ägg
1 dl färskpressad citronsaft
1 dl Hallongårdens fläderblomssaft, koncentrerad
1 dl strösocker
1 tsk maizena
200 g rumstempererat smör
1 blad gelantin

Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten, värm alla ingredienserna utom smöret till 85 grader, under omrörning. Tag kastrullen från värmen, skär smöret i tärningar och mixa i med stavmixer eller visp. Blandningen får inte bli varmare än 85 grader. Tillsätt gelatinbladet och sila curden. Låt stå kallt i minst 3 timmar.


Dekoration & krisp
Hallonmüsli
Färska hallon
Citronmeliss


Servera tillsammans med hallon, hallonmüsli och mynta eller citronmeliss.

    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till webbutik
      Calculate Shipping

      Hallongården använder cookies för att förbättra hemsidans funktionalitet för dig som användare. Är det okej?